Een webshop die resultaat oplevert

Een complete webshop die makkelijk te beheren is. Of u nu een eenvoudige webwinkel wilt, of iets meer – ik ben verheugd om het voor u te maken.

N

Makkelijk te beheren

N

Professionele Uitstraling

N

WordPress CMS

Als ondernemer wilt u een webshop die resultaat oplevert. Daarnaast wilt u gemakkelijk producten toe kunnen voegen en wijzigen. Elke webshop wordt ingericht om dit zo makkelijk te mogelijk te maken.

Krachtige combinatie 

Het ontwerp in WordPress en  productbeheer in WooCommerce

Intergraties

Koppel met één of meerdere externe systemen.

Analyse Tools

Offerte berekenen

v

Live Chat

Nieuwsbrief

a

Formulieren

Online Reserveren

Ticket verkoop

Social Media

Prijzen

Een indicatie van de kosten.

STARTER

Kleine website die is voorzien van alle basis functionaliteiten

€ 500

Vanaf prijs

PROFESSIONAL

Uitgebreide website voorzien van complexe functionaliteiten

€ 995

Vanaf prijs

ADVANCED

Uitgebreide website volledige ingericht voor online conversie

€ 1850

Vanaf prijs

FAQs

Veelgestelde vragen.

HOE WERKT HET PRECIES

Het bouwen van een nieuwe website verloopt in verschillende fases en duurt ongeveer twee weken. Er zullen een aantal ontwerpen worden voorgesteld, hieruit kan een keuze worden gemaakt. Deze ontwerpen zullen worden uitgebouwd tot een volledige website naar jullie wens. Tussentijds zullen er meerdere momenten zijn waar feedback gegeven kan worden.

ZELF AANPASSINGEN DOEN

De website zal worden gebouwd in WordPress. Een content management systeem waarmee zonder technische kennis aanpassingen door kan voeren. Bij de oplevering zal alles duidelijk worden uitgelegd zodat je zelf in staat bent de website te beheren.

WAT ZIJN DE KOSTEN

De kosten voor het bouwen van een website worden bepaald op basis van de complexiteit. Hoe uitgebreider de website, hoe hoger de kosten. Vooraf spreken we een maximale prijs af om verrassingen te voorkomen.  

TEKSTEN VOOR OP DE WEBSITE

Standaard lever je zelf de teksten aan. Je kunt er ook voor kiezen om onze vaste tekstschrijver alle content te laten maken.

VINDBAARHEID IN GOOGLE

De website zal worden aangemeld bij Google en worden voorzien van alle basis (SEO) instellingen. Om echt goed vindbaar te zijn zal er ook actief online marketing gevoerd moeten worden

FOTO’S VOOR OP DE WEBSITE

Standaard wordt er gebruik gemaakt van stock-foto’s.  Voor een persoonlijkere uitstraling kan onze fotograaf worden ingeschakeld. Het is ook mogelijk om zelf afbeeldingen aan te leveren.

Ja, ik wil een nieuwe website! 

Stuur mij een bericht en laten we de details bespreken van uw nieuwe website.