Lees meer

Over ons

Welkom!

”Een passend aanbod voor elk type ondernemer”

Mijn naam is Jasper Koenraad en ik heb door de jaren heen al veel bedrijven blij mogen maken met een professionele website. Ik vind het belangrijk om voor ieder type bedrijf een professionele en toch betaalbare website te kunnen realiseren. Transparatie in de kosten en mijn betrokkenheid zijn hierbij de belangrijkste punten.

Bij ons start je altijd met een basispakket, wat in principe alles omvat voor een goede website. Als een klant liever een uitgebreidere website wilt met meer funtionaliteiten is dit ook mogelijk. We hebben een ruim aanbod van uitbreidingen waar onze klanten uit kunnen kiezen. Zo hebben we altijd een passend aanbod en betaal je nooit voor funtionaliteiten die je niet gaat gebruiken.

Het laten bouwen van een website niet iets wat bedrijven vaak doen. Het is daarom belangrijk dat wij als professionals en de klant nauw met elkaar in contact zijn. Zo krijg je het mooiste resultaat die het beste past bij de klant.

”Elke website is op maat gemaakt”
”Kosten zijn volledig transparant en vooraf afgesproken”
”Elke klant krijgt mij als vast aanspreekpunt en begeleiding”

Aanspreekpunt / Websitebouwer

Google Klant Reviews

Recent opgeleverd:

Sinds mei 2013 voert Stoppelenburg een financieel dienstverlenend kantoor aan de Westhaven 37 te Gouda, gevestigd in het oude postkantoor.

Richard Stoppelenburg – ”We hebben omze webite laten maken door Jasper en zijn hier zeer tevreden over!

Pedagogische sportinstructeurs die dagelijks sport en spel activiteiten begeleiden op buitenschoolse en tussenschoolse opvang. Het is de eerste website voor deze jonge start-up.

Jim Oosterweghel – ”Wij zullen je in de toekomst aan iedereen aanraden die een website nodig heeft”

  • Website op maat
  • Opgeleverd binnen drie weken | zomer 2022 ge-update |
    www.leikasportenspel.nl

Een organisatie die duurzame gedrags- verandering bewerkstelligen binnen organisaties door middel van o.a workshops. De wens was een compleet nieuwe website inclusief een nieuw logo en huisstijl kleuren / elementen. 

Rob Rijk – ”Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding”

  • Website op maat
  • Nieuwe huisstijl ontworpen
  • Nieuw logo ontwerpen
  • Opgeleverd binnen twee weken
    www.4infosecure.nl