Oplossingen & Service

Volledige Website

Het resultaat is een moderne website die is voorzien van de nieuwste functionaliteiten. Dit betekent bijvoorbeeld dat de website responsive is en er fantastisch uitziet op elk apparaat en schermformaat. Of u nu een eenvoudige website van het type ‘online brochure’ nodig heeft, of iets meer – ik ben verheugd om het voor u te maken.

Vast Aanspreekpunt

Het toevoegen van content, pagina’s of functionaliteiten. Vaak heeft dit invloed op de totale lay-out of is er technische kennis voor nodig. Om te zorgen dat het altijd goed gebeurd doe ik dit voor je. Geef aan wat je wilt, ik zorg ervoor dat het netjes op de website wordt geplaatst. Ook zal ik actief meedenken om ervoor te zorgen hoe de website meer resultaat op kan leveren.

Of bekijk de prijzen

Hosting, Updates en Back-Ups

Om te zorgen dat een website altijd veilig en snel blijft werken is er onderhoud nodig. Razendsnelle, veilige hosting is standaard inbegrepen. Ook kan ik regelmatig back-ups maken om ervoor te zorgen dat u altijd de nieuwste versie van uw website hebt in het onwaarschijnlijke geval van een crash. Mocht er iets mis gaan sta ik ter beschikking om het op te lossen.

Marketing (online)

Hoewel de focus ligt op het maken van nieuwe websites, bied ik ook (online) marketingdiensten aan. Met een netwerk van flexibele professionals kan er worden voldaan aan verschillende behoeften. Denk bijvoorbeeld aan Online Adverteren, Fotografie, Huisstijl Design of een Bedrijfsvideo.  Laat het mij weten als u een wens in gedachten heeft die u graag wilt bespreken.

Laten we de mogelijkheden bespreken

Stuur mij een bericht en laten we de details bespreken van uw nieuwe website.