Nieuwe website

Een website die helder communiceert.  

 

Hoe werk het?Prijzen
N

Makkelijk te beheren

N

Ontwerp op maat

N

Goede vindbaarheid

Ontwerp op maat

Een ontwerp geheel in de stijl van jullie bedrijf. Aan de hand van jullie wensen en behoeftes zal er een uniek ontwerp gemaakt worden.

Wordpress CSM

Met WordPress kun je gemakkelijk zelf de website beheren, zonder technische achtergrond. Zodat jij zelf aan de slag kunt met nieuwe teksten en afbeeldingen.

Razendsnel

De bezoekers van uw site willen niet wachten tot uw site is geladen. En dat hoeft ook niet. Elke site wordt voorzien van diverse snelheid verbeteringen.

U

Goed vindbaar

Optimalisatie van jouw website om deze uitstekend vindbaar te maken in Google. Met als doel om zoveel mogelijk relevante bezoekers te trekken.

Incl. Mobiele website

Meer dan 50% van alle website bezoeken gaan via een mobiele telefoon. Elke website wordt daarom volledig geoptimaliseerd voor elk schermformaat.

Interactief

Website bezoekers verwachten op een zinvolle manier te interacten met de website. Je krijg een eigen interactieve website waarop van alles gebeurt.

Websites die gemaakt kunnen worden

Mocht u een ander type website willen, geen enkel probleem

Bedrijfswebsite

Webshop

Product website

b

Vereniging website

Diensten website

Non-Profit

Horeca website

$

Uitbreidingsmogelijkheden

Naadloze integraties voor een slimme website met de juiste functionaliteiten voor jouw bedrijf.

Google Analytics

Met Google Analytics kan je alle activiteiten van bezoekers op de website meten, inzien en analyseren. Zo zie je precies hoeveel bezoekers er zijn geweest en welke pagina’s veel worden bezocht.

Online formulieren

Met een online formulier kan je de websitebezoeker gegevens laten invullen. Bijvoorbeeld om contact op te nemen of voor het inschrijven op je nieuwsbrief.

Live Chat

Met behulp van een live chat kunnen website bezoekers eenvoudig met jouw organisatie chatten. Zo kun je laagdrempelig contact maken met potentiële klanten.

Kosten berekenen

Maak het mogelijk om je bezoekers zelf nauwkeurig de kosten van verschillende diensten te laten berekenen. Bijvoorbeeld voor een renovatie, gebitsbehandeling of administratie diensten.

Online boekingen

Ontvang voortaan boekingen direct via je website. Maak je eigen agenda en laat bezoekers zelf online afspraken en reserveringen maken. 

Events & Tickets

Eenvoudig tickets verkopen en registraties beheren. Geef bezoekers de mogelijkheid om via de website een ticket te kopen of zich in te schrijven voor een evenement.

Nieuwsbrief

Snel en makkelijk nieuwsbrieven opmaken en versturen. Inschrijvingen kunnen volledig worden beheerd op de website. Graag help ik je succesvol te starten met het versturen van nieuwsbrieven.

Prijzen

Kosten voor een complete website

STARTER

Kleine website die is voorzien van alle basis functionaliteiten

€ 450

Vanaf prijs

PROFESSIONAL

Uitgebreide website voorzien van slimme  functionaliteiten

€ 795

Vanaf prijs

ADVANCED

Uitgebreide website volledige ingericht voor online conversie

€ 1250

Vanaf prijs

Altijd inclusief begeleiding en onbeperkt feedback-rondes.

"

Vraag? Bekijk eerst de veelgestelde vragen

FAQs

Veelgestelde vragen.

HOE WERKT HET PRECIES

Het bouwen van een nieuwe website verloopt in verschillende fases en duurt ongeveer twee weken. Er zullen een aantal ontwerpen worden voorgesteld, hieruit kan een keuze worden gemaakt. Deze ontwerpen zullen worden uitgebouwd tot een volledige website naar jullie wens. Tussentijds zullen er meerdere momenten zijn waar feedback gegeven kan worden.

ZELF AANPASSINGEN DOEN

De website zal worden gebouwd in WordPress. Een content management systeem waarmee je zonder technische kennis aanpassingen door kan voeren. Bij de oplevering zal alles duidelijk worden uitgelegd zodat je zelf in staat bent de website te beheren.

WAT ZIJN DE EXACTE KOSTEN

De exacte kosten voor het bouwen van een website worden bepaald op basis van de complexiteit. Hoe uitgebreider de website, hoe hoger de kosten. Vooraf spreken we een maximale prijs af om verrassingen te voorkomen.

TEKSTEN VOOR OP DE WEBSITE

Standaard lever je zelf de teksten aan. Je kunt er ook voor kiezen om onze vaste tekstschrijver alle content te laten maken.

VINDBAARHEID IN GOOGLE

De website zal worden aangemeld bij Google en worden voorzien van alle basis (SEO) instellingen. Om echt goed vindbaar te zijn zal er ook actief online marketing gevoerd moeten worden

FOTO’S VOOR OP DE WEBSITE

Standaard wordt er gebruik gemaakt van stock-foto’s.  Voor een persoonlijkere uitstraling kan onze fotograaf worden ingeschakeld. Het is ook mogelijk om zelf afbeeldingen aan te leveren.

Vraag een gratis proefontwerp aan!