Bouwen van websites
en meer.

Een nieuwe website of hulp nodig in de online wereld? Je bent op het juiste adres.

Nieuwe website

Website beheer

AI Chatbot

Nieuw

Jasper Koenraad

Mijn naam is Jasper Koenraad en ik heb door de jaren heen al veel bedrijven blij mogen maken met een professionele website. Daarnaast denk ik graag mee over online marketing strategieën en hoe online tools (SaaS) kunnen bijdragen aan bedrijfsprocessen. 

”Ik vind het belangrijk om voor ieder type bedrijf een professionele en toch betaalbare website te kunnen realiseren.”

Tech Talk

Technische informatie

WordPress CMS

WordPress CMS is een krachtig platform waarmee de websites worden gebouwd. Het biedt flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en een scala aan aanpasbare functies voor eindgebruikers.

Hosting

Bij elke website is een complete hostingoplossingen inbegrepen, inclusief opslagruimte en technische ondersteuning, om ervoor te zorgen dat uw website veilig en betrouwbaar draait.

ChatGTP

Voor de AI-chatbots wordt gebruik gemaakt van ChatGPT. Dit combineert menselijke taal met geavanceerde AI-verwerking, waardoor de bots menselijk kunnen communiceren en complexe taken kunnen uitvoeren.

NIEUW: Het gebruik van AI-chatbots

”Chatbots die op een natuurlijke en intelligente manier communiceren met gebruikers om vragen te beantwoorden en informatie te verzamelen, met indien nodig een human escape”

5 tips voor een mobiel vriendelijke website

Nu het aantal website bezoekers op de mobiele telefoons de desktop heeft overtroffen, kun je er niet onderuit. Waar voorheen de focus lag op het desktop ontwerp is dit langzaam verschoven naar de focus voor de mobiele versie. In dit artikel een aantal tips waar je rekening mee kunt houden als je aan de slag gaat met specific ontwerp voor een mobiele website.

read more

Wat is een mobiele website?

Een mobiele website is een website die is geoptimaliseerd voor weergave op een mobiel apparaat zoals een smartphone of tablet.

Mobiele websites verschillen op verschillende manieren van reguliere sites. Sites die mobiel vriendelijk zijn, bieden smartphone-gebruikers een betere gebruikerservaring, wat leidt tot langere engagementtijden en grotere klanttevredenheid. In dit artikel geven we verder antwoord op de vraag: Wat is een mobiele website?

read more