Eigen ontwerp

Hoe werkt het?

Wat. Een nieuwe website start met het inventariseren van het doel, wat wilt de bezoeker bereiken op de website. Stap voor stap zullen we de website visueel vorm gaan geven.  De nieuwe website zal worden voorzien van alle moderne functionaliteiten en volledig worden geoptimaliseerd voor mobiel gebruik. Je bent dus zeker van een moderne en snelle website die ook nog is goed vindbaar zal zijn.

Kosten.  Na een inventarisatie van jullie wensen komt er een ureninschatting. Er wordt ook altijd een maximum gecommuniceerd dus je komt nooit voor een verassing te staan. De facturatie zal uiteindleijk worden gedaan op de werkelijk te besteden uren.  Daarnaast kan je er voor kiezen om maandelijks service en support bij ons af te nemen.

Vaste ontwikkelaar

Feedback momenten

een gloednieuwe website helemaal op maat gemaakt

incl. Mobiele website

Op dit moment vindt meer dan de helft van alle website bezoeken plaats via de mobiele telefoon. Daarom maken wij ook altijd een mobiele website zodat deze volledig is geoptimaliseerd voor alle schermgroottes.

Incl. foto's

Eén van de belangrijkste onderdelen van een website is het gebruik van goed beeldmateriaal. Onze fotograaf komt bij jullie op bezoek om afbeeldingen te schieten die passen bij het website ontwerp.