Contact

Zijn er nog vragen of bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen?

Neem dan contact op via het formulier, e-mail of telefoon.

Wie is Jasper Koenraad

Contactgegevens

Telefoon | Whatsapp

06 52 20 58 94

Adres

Schaatsenrijder 26
2851ZN, Haastrecht

Handelsnaam

JTK-Webshops

KVK nummer

69145180

Verstuur direct een bericht

Privacyverklaring

"

Vraag? Bekijk eerst de veelgestelde vragen

FAQs

Veelgestelde vragen.

WIE IS JASPER KOENRAAD

Als zelfstandig ondernemer bouw ik al 5 jaar websites en webwinkels voor verschillende bedrijven. Juist de ondernemers die niets hebben met de online wereld of zich liever ergens anders op focussen help ik graag.  Lees meer over Jasper

HOE WERKT HET BEHEER VAN DE WEBSITE

Het komt erop neer dat alle werkzaamheden van de website uit handen worden genomen. Je levert bijvoorbeeld per mail de teksten en afbeeldingen aan, dan ik zorg dat het netjes op de website komt te staan. Ook kunnen nieuwe pagina’s worden toegevoegd of andere veranderingen aan de website worden doorgevoerd.

 

WAT ZIJN DE KOSTEN

De kosten voor het bouwen van een website worden bepaald op basis van de complexiteit. Hoe uitgebreider de website, hoe hoger de kosten. Vooraf spreken we een maximale prijs af om verrassingen te voorkomen.  

KAN IK OOK ZELF AANPASSINGEN DOEN?

De website zal worden gebouwd in WordPress. Een content management systeem waarmee je zonder technische kennis aanpassingen door kan voeren. Bij de oplevering zal alles duidelijk worden uitgelegd zodat je zelf in staat bent de website te beheren.

HOE WERKT HET BOUWEN VAN EEN WEBSITE

Het bouwen van een nieuwe website verloopt in verschillende fases en duurt ongeveer twee weken. Er zullen een aantal ontwerpen worden voorgesteld, hieruit kan een keuze worden gemaakt. Deze ontwerpen zullen worden uitgebouwd tot een volledige website naar jullie wens. Tussentijds zullen er meerdere momenten zijn waar feedback gegeven kan worden.

Stap 1: Inventarisatie & Ontwerp

Het ontwerp van een nieuwe website start met inventariseren. Wat moet de website uitstralen en welke informatie verwacht de bezoeker te vinden. Stap voor stap zullen we de website zowel visueel als tekstueel vorm gaan geven met één doel, zorgen dat de bezoeker zo snel en plezierig mogelijk zijn of haar doel bereikt.

Stap 2: Het ontwikkelen

Tijdens het ontwikkelen ga ik ervoor zorgen dat de website helemaal naar behoren gaat werken. Dit betekend zowel het omzetten van het ontwerp maar ook zorgen dat uw website altijd snel werkt en goed beveiligd is.

Stap 3: Na afloop

Om het meeste resultaat te halen uit u website zal deze bijgehouden moeten worden. Dit geldt zowel voor de content maar ook voor de technische aspecten aan de achterkant. Het bijhouden van u website is belangrijk voor de veiligheid, snelheid en vindbaarheid in Google.

Vraag een gratis proefontwerp aan!