Selecteer een pagina

Vind hier contactgegevens en meer informatie

Verstuur een bericht

Hopelijk heeft mijn website al een duidelijk beeld gegeven van de mogelijkheiden. Zijn er nog vragen of bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op via het formulier, e-mail of telefoon.

9 + 13 =

Telefoon | Whatsapp

06 52 20 58

Adres

Schaatsenrijder 26
2851ZN, Haastrecht

Handelsnaam

JTK-Webshops

KVK nummer

69145180

Hoe werkt het?

U

Kennismaking

Tijdens de kennismaking zal al grotendeels worden bepaald welke richting we op willen

l

Ontwerp

Er zullen meerdere ontwerpen worden besproken waaruit een keuze gemaakt kan worden

Ontwikkeling

Het door u gekozen ontwerp zal tot een volledige website worden ontwikkeld

Beheer

Alles wat betrekking heeft op het up-to-date houden van uw website (Content en technisch)

Begin met het verkennen van de mogelijkheden

Hartstikke leuk dat u de online uitstraling van uw organisatie wilt verbeteren. Ik raad aan om samen met mij de mogelijkheden te verkennen in een kennismakingsgesprek. Gezamenlijk zullen we een inschatting gaan maken welke functionaliteiten voor jullie essentieel zijn en wat overbodig is. 

Een ontwerp wat past bij uw organisatie

Het ontwerp van een nieuwe website start met inventariseren. Wat moet de website uitstralen en welke informatie verwacht de bezoeker te vinden.  Stap voor stap zullen we de website zowel visueel als tekstueel vorm gaan geven met één doel, zorgen dat de bezoeker zo snel en plezierig mogelijk zijn of haar doel bereikt.

Hoe gaat het ontwikkelen van de website

Tijdens het ontwikkelen ga ik ervoor zorgen dat de website helemaal naar behoren gaat werken. Dit betekend zowel het omzetten van het ontwerp maar ook zorgen dat uw website altijd snel werkt en goed beveiligd is.

Wat als de website klaar is

Om het meeste resultaat te halen uit u website zal deze bijgehouden moeten worden. Dit geldt zowel voor de content maar ook voor de technische aspecten aan de achterkant. Het bijhouden van u website is belangrijk voor de veiligheid, snelheid en vindbaarheid in Google.Om te zorgen dat het consequent en netjes gebeurd kan ik dit voor u doen.

L

Even voorstellen

Het wordt steeds belangrijker voor ondernemers om goed vindbaar te zijn op het internet. Een goede website met een professioneel ontwerp biedt kansen om omzet te verhogen.

Zelf heb ik gemerkt dat duidelijke communicatie met de klant essentieel is. Het is belangrijk om geen ingewikkelde computertaal te spreken maar gewoon voor iedereen begrijpelijk. Juist de ondernemers die niets hebben met de online wereld of zich liever ergens anders op focussen help ik graag.

Met veel passie en enthousiasme werk ik hard om ervoor te zorgen dat ondernemers resultaat gaan halen uit een website of online marketing.

Handige tips

Bruikbare tips voor aanschaffen van een nieuwe website