Selecteer een pagina

Een nieuwe website die resultaat oplevert

Volledige Website

Een complete website die is voorzien van de nieuwste functionaliteiten. Dit betekent bijvoorbeeld dat de website responsive is en er ook fantastisch uitziet op elk (mobiel) apparaat. Of u nu een eenvoudige website van het type ‘online brochure’ nodig heeft, of iets meer – ik ben verheugd om het voor u te maken.

Meetbare Resultaten

Als ondernemer wilt u een website die resultaat oplevert. Of het nou gaat om binnenhalen van nieuwe opdrachten, om nieuwsbrief-inschrijvingen of om eerste contactmomenten, de website zal worden ingericht om dit zo makkelijk te mogelijk te maken. Ik ga helpen om van de website een meetbare succesfactor te maken.

Of bekijk de prijzen

Hosting, Updates en Back-Ups

Om te zorgen dat een website altijd veilig en snel blijft werken is er een goede fundering nodig. Razendsnelle, veilige hosting is daarom standaard inbegrepen. Ook kan ik regelmatig back-ups maken om ervoor te zorgen dat u altijd de nieuwste versie van uw website hebt in het onwaarschijnlijke geval van een crash. Mocht er iets mis gaan sta ik ter beschikking om het op te lossen.

Onderhoud (Optioneel)

Het toevoegen van content, pagina’s of functionaliteiten. Het is mogelijk om zelf alles aan te passen in de via een gemakkelijke CMS. Heeft u even geen tijd of is er techninische kennis nodig, dan kan ik dit ook voor u doen. Geef aan wat u wilt, ik zorg ervoor dat het netjes op de website wordt geplaatst. Ook zal ik actief meedenken hoe de website betere resultaten op kan gaan leveren.

Ja, ik wil een nieuwe website! 

Stuur mij een bericht en laten we de details bespreken van uw nieuwe website.